акумулятори в Іллінцях

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 146 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Іллінцях? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Іллінцях за помірну ціну?

 

Багато водіїв в місті Іллінці впевнені, що недорогий акумулятор для легкової машини не може бути дешевим. В принципі вони мають рацію, будь-який товар повинен коштувати тих грошей, за які його купили. Але є й приємні винятки. У будь-якого виробника є лінійка виробів розраховані на використання серед самих звичайних автомобілів.

 

Крім цього, в нашому інтернет-магазині є регулярні акції на окремі позиції. І у будь-якого водія Вінницькій області є можливість купити якісний акумулятор за доступною ціною. Для цього не потрібно буде далеко їздити, замовлення приїде в місто самостійно. Залишиться його тільки отримати, і правильно встановити під капот своєї машини.

 

Серед усього великого асортименту джерел живлення можна побачити не тільки виробників з Європи та Азії. У магазині представлені і вітчизняні виробники батарей для легкових та вантажних авто. Вони мають дуже схожі технічні характеристики як у своїх зарубіжних конкурентів, а в деяких випадках навіть перевершують їх.

 

Так, вітчизняні акумулятори набагато краще пристосовані до перепадів температур в нашій країні, ніж будь-яка друга продукція інших заводів. У холодну зиму жоден акумулятор не підведе свого авто власника, і впевнено запустить навіть дизельний двигун в роботу. А так як нашим заводам не потрібно платити додаткові податки на імпорт, вартість виробів набагато нижче, ніж закордонні аналоги.

 

І як показує практика, куплений в нашому магазині АКБ, при належному догляді здатний прослужити мінімум 5 років, а в деяких випадках і всі сім. А наявність гарантії знімає останні сумніви перед тим, як зробити покупку.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар