акумулятори в Червонограді

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 153 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Червонограді? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Червонограді за помірну ціну?

 

Зовсім скоро настане зима, і вона не буде питати, чи встигли ви замінити старий акумулятор на новий, чи ні. Всі жителі Червонограда, які подбають про це заздалегідь зможуть нормально експлуатувати свої автомобілі, а всі інші будуть в терміновому порядку шукати заміну. І не факт, що зможуть правильно підібрати джерело живлення саме під свій автомобіль.

 

Виробники машин ще в процесі їх створення точно прорахували, яка у них буде необхідність в електриці, і в зв'язку з цим комплектували транспортні засоби відповідними електричними генераторами і акумуляторами. Основна функція АКБ просто завести машину, а далі генератор бере на себе обов'язки по електроживлення.

 

Є основні параметри, які обов'язково повинні бути враховані, при підборі нового акумулятора: ємність, стартовий струм, тип кріплення і габарити. Якщо деякі з них можуть трохи відрізнятися від номінальних, то інші строго відповідати заводським.

 

Габаритні розміри не можна порушувати. Спеціальні кріплення для джерела живлення строго розраховані під певні розміри і тип кріплення. І якщо їх порушити, жоден виробник батарей не дасть гарантію, що його товар буде надійно кріпитися під капотом машини. А якщо враховувати якість наших доріг, то кріплення повинно бути максимально надійним.

 

Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно без підказок підібрати джерело живлення для свого автомобіля, можете сміливо скористатися послугою консультанта. Він абсолютно безкоштовно підбере джерело живлення під ваш транспортний засіб, і зможе організувати його доставку в Кіровоградську область місто Червоноград.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар