акумулятори в Чорнухах

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 118 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чорнухах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чорнухах за помірну ціну?

 

Водії міста Чорнухи, не можуть собі дозволити поїхати в місцевий авто магазин, і вибрати те джерело живлення, який ідеально підійде під транспортний засіб. Маленький асортимент і нав'язливий сервіс не мають до покупки.

 

У сучасному світі існують сотні різноманітних акумуляторів. І тисячі різних машин. І не можна перший-ліпший джерело живлення намагатися адаптувати під вашу машину. У кращому випадку, така батарея прослужить один сезон, і повністю вийде з ладу. А все тому, що вона спочатку з технічних причин не підходила піт вашу машину.

 

У нашому магазині на полицях стоять сотні сертифікованих акумуляторів від десятків світових виробників. При бажанні ви можете віддати перевагу продукції зробленої в Європі, Азії або виробленої на вітчизняному ринку. Вся вона пройшла попередню перевірку, і на неї є розширена гарантія заводу виробника.

 

Але перед тим як зробити покупку, необхідно уточнити деякі дані. Перевірити, оптимальні характеристики під вашу марку машини: ємність, стартовий струм, габарити, тип кріплення, і умови експлуатації.

 

Ми знаємо, що в Чорнухи дуже погані дороги, і необхідно купувати батарею, розраховану на жорсткі умови експлуатації. Щоб при їзді по поганих дорогах вона не ушкодилася. Це дуже складно визначити за зовнішнім ознакою. І доводиться вивчати дуже багато інформації.

 

Наші консультанти допоможуть вам в цьому. Досить просто відповісти на кілька поставлених питань, і обов'язково уточнити, що в Полтавській області дуже погані дороги. І вони автоматично підберуть вам найбільш надійні джерела живлення. Які прослужать мінімум п'ять років, і не будуть причиною зупинки машини далеко від будинку.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар