акумулятори в Чернігові

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 156 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чернігові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чернігові за помірну ціну?

 

Чернігів, прекрасний старовинний місто. Але все місцеві автомобілісти знають, що правильний вибір автомобільного акумулятора може сприяти безвідмовної і довгій роботі машини в будь-який час року. Коли навіть у найлютіші морози, двигун стартує в роботу з перших секунд роботи електричного стартера.

 

Але що потрібно знати, щоб вибрати новий АКБ замість старого, який повністю відпрацював свій покладений термін? Є три основні чинники, на які обов'язково потрібно звернути увагу.

 

Фізичні розміри вироби повинні строго відповідати старому. Завдяки цьому, новий АКБ легко і без додаткових переробок встане на своє робоче місце, і необхідно буде тільки під'єднати клеми.

 

Ємність виробу не повинна бути більше або менше 5% рекомендованої виробником машини. Це пов'язано з тим, що штатний генератор зможе якісно повертати витрачену енергію тільки АКБ з певною номінальною ємність.

 

Стартовий струм, по можливості, повинен бути досить великим. Щоб автомобіль не відчував браку в потужності, особливо в холодну пору року. Коли холодний двигун і загусло масло не дають нормально розкрутити двигун для старту в Чернігові.

 

Серед сучасного асортименту дуже багато виробників. І зорієнтуватися у виборі єдиного буває дуже складно. Але не варто впадати у відчай, грамотні консультанти в нашому інтернет-магазині допоможуть підібрати джерело живлення під будь-яку марку автомобіля, навіть якщо на ній встановлені додаткові джерела живлення. Вам варто лише назвати марку машини, рік випуску, і згадати про наявність додаткових споживачів електрики.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар