акумулятори в Чемерівцях

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 136 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чемерівцях? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чемерівцях за помірну ціну?

 

На що необхідно звернути увагу, при покупці нового акумулятора для автомобілів? Таким питанням задаються як досвідчені водії, так і новачки. Справа в тому, що технології виробництва постійно змінюються, і акумулятор випущений п'ять років тому, і вважався ідеальним, в наші дні буде просто базовим.

 

Для того щоб ваша машина в Чемерівцях могла служити вам кожен день, і не відмовлятися працювати в холодну пору року і під час спеки, необхідно приділити трохи уваги, і розібратися в покупці нового джерела живлення.

 

Більшість АКБ поставляються в нашу країну повністю готовими до експлуатації. Тобто, всередину банок заливається електроліт, і батарея заряджається до номінальних показників. Це дуже зручно, досить купити виріб в перевіреному магазині, і просто встановити замість попереднього. Але є одне але, яке слід враховувати. Термін зберігання повністю підготовленого акумулятора не перевищує 3 місяці з моменту виробництва. І такі джерела живлення краще всього купувати тільки у дилера, який бере продукцію безпосередньо від заводу виробника.

 

Другий тип виробів - сухозаряженні АКБ. Для активації їх роботи необхідно самостійно залити електроліт в банки до потрібного рівня, і почекати кілька годин, поки всі хімічні процеси не активуються. Це вимагає певних знань і акуратності, щоб ні в якому разі не допустити контакту з кислотою. Але такі блоки можуть зберігатися значно довше, і не псуватися протягом 6 місяців з дня виробництва.

 

У нашому інтернет-магазині є обидва типи акумуляторів. І ми попередньо готуємо їх до роботи. Тобто, якщо ви замовте будь-який виріб в Чемерівці, ми подбаємо про те, щоб позбавити вас від необхідності додаткових підготовчих процедур. Буде досить просто встановити покупку на штатне місце.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар