акумулятори в Бучі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 140 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Бучі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Бучі за помірну ціну?

 

Буча, вже давно став передмістям Києва, і відноситься до Київської області дуже умовно. Велика частина жителів працює в столиці, і за допомогою приватного транспорту добирається туди і назад. І надійний автомобіль для них є запорукою нормальної і якісного життя. І щоб це тривало і в майбутньому, обов'язково перевірте, чи не час міняти акумуляторну батарею. Так як з приходом холодів, вона може раптово відмовити, і не дати можливості завестися машині.

 

Ознаки виходь з ладу АКБ

 

Головна ознака, це поступове зменшення корисної ємності вироби. Якщо ввечері після повернення додому ви бачите на приладах повний заряд. Те напевно вранці спостерігаєте різке його зменшення. Хоча з усіх електроприладів була включена лише сигналізація. Це говорить про те, що пора задуматися і купити нову батарею в Бучі.

 

Якщо у вас є зарядний пристрій, і ви вирішили штучно зарядити джерело живлення, то це у вас виходить занадто швидко, за 2-3 години. Це, то ж говорить про маленьку залишкової ємності, яка є у розпорядженні батарея. І її буде з кожним тижнем стає все менше.

 

Що потрібно зробити

 

Необхідно виділити кілька хвилин часу, і скористатися послугою нашого магазину. Наші консультанти цінують час будь-якого покупця, і беруть на себе роботу щодо підбору оптимального джерела живлення. Досить відповісти на 2-3 питання, і фахівець сам підбере ідеальний АКБ саме під вашу машину.

 

Якщо у вас є можливість, можете самостійно забрати її в магазині в Києві. Або замовити доставку в Бучу. Вже на наступний день після замовлення, ви зможете замінити небезпечну батарею на нову. І повноцінно користуватися всіма перевагами особистого транспортного засобу.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар