акумулятори в Борисполі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 207 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Борисполі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Борисполі за помірну ціну?

 

Сучасна акумуляторна батарея для автомобіля, це складний технічний пристрій, для виробництва якого використовується кілька унікальних технологій, і технологічний підхід до складання і зберігання. І якщо після установки на машину дбайливо до нього ставитися і не допускати частих глибоких розрядів, він прослужить досить довго, щоб дозволити автомобілісту більше уваги проводити за кермом, а не в ремонтній майстерні або авто магазині.

 

Бориспіль розташований зовсім поряд з Києві, а значить в зимовий період тут буває досить низька температура повітря. І не кожен джерело живлення зможе благополучно і без пошкоджень пережити складний період. Якщо ви не належите до тих авто власникам, які закінчують сезон експлуатації з приходом холодів, то варто подбати заздалегідь про покупку надійного акумулятора.

 

Крім стандартних фізичних показників, номінальної необхідної ємності і стартового струму, необхідно звернути увагу на такий фактор, як допустимі умови експлуатації. Не всі автомобілісти надають цьому великого значення, але для Борисполя це дуже важливо. Необхідно, щоб акумулятор міг пережити найнижчу температуру за зиму, а це близько -45 -50 градусів.

 

Якщо ви не зможете вибрати гідний зразок АКБ самостійно, консультанти з нашого магазину із задоволенням допоможуть. Просто повідомте їм мінімум необхідної інформації: марку і назву автомобіля, рік випуску і тип двигуна. А так само не забудьте сказати, що ви проживаєте в місті Бориспіль. І магазин запропонує найоптимальніші для вашого клімату АКБ. Вам залишиться тільки встановити його на машину, і в повному озброєнні зустріти насувається зиму.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Телефонуйте нам з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар