акумулятори в Білгороді-Дністровському

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 152 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Білгороді-Дністровському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Білгороді-Дністровському за помірну ціну?

 

Обслуговується або не обслуговуються акумулятор? Таким питанням задаються багато водіїв в Одеській області в місті Білгород-Дністровський. Щоб пролити світло на це питання, і була написана ця стаття.

 

Обслуговуються акумуляторів, в класичному розумінні цього терміна, просто не існує. Технології зробили крок настільки далеко вперед, що випаровуваність води була зменшена до межі. Але не повністю, як би цього не хотілося. Серед сучасних АКБ залишилися тільки малообслуговувані корпусу. Ось про них і піде мова. Перший рік після покупки, вони практично не вимагають догляду. Навпаки, виробник рекомендує починати стежити за рівнем електроліту тільки по закінченню терміну дії гарантії.

 

Але як показує практика, досить заглядати під капот машини всього один раз в квартал, щоб стежити за станом банок з рідиною. І тільки один раз в рік виправляти ситуацію. Доливати дистильовану воду в потрібній кількості. Якщо не допускати критичного розряду і вчасно стежити за рівнем електроліту в банках, такі АКБ здатні служити мінімум п'ять років під капотом автомобіля.

 

Повністю не обслуговуються моделі значно відрізняються від своїх конкурентів. Їх корпус повністю герметичний, і не має прямого доступу до банків з електролітом. У цьому немає ніякої необхідності. Спеціально створений лабіринт вчасно вловлює всі пари, конденсує їх і повертає в банки. Тим самим створюючи умови в яких випаровування воду повністю відсутня. Навіть через п'ять років рівень рідини в пристрої не буде змінюватися.

 

Якщо ви хочете купити один з акумуляторів з доставкою в місто Білгород-Дністровський, ви можете звернутися в наш магазин. Широкий асортимент, наявність сертифікатів якості та гарантії заводу виробника знімуть сумніви навіть з прискіпливого покупця.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар