Акумулятор в Баришівці (акумулятори в Баришівці)

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 137 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Баришівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Баришівці за помірну ціну?

 

Багато хто задається питанням, навіщо в сучасні акумулятори додають кальцій? На скільки краще вони від цього стають і чи можна замовити такий АКБ в Баришівці. На всі ці питання відповість ця невелика стаття.

 

Виробники завжди билися над головною проблемою всіх свинцевих акумуляторів - сульфітацією і корозією активних пластин. Але що призводить до цього негативного результату в процесі експлуатації? Поступове випаровування рідини. Здавалося б, досить вчасно поповнювати банки акумулятора дистильованою водою, і проблема вирішена. Але не так все просто.

 

Ритм сучасного людини настільки швидкий, що практично неможливо приділяти стільки часу своїй машині, щоб ще і стежити за рівнем електроліту. А в літній період, коли температура навколишнього повітря сильно піднімається, що випаровування можуть бути дуже швидкими. Для цього придумали відразу дві технології.

 

Перша - це спеціальний лабіринт в кришці АКБ. Він дозволяє ефективно вловлювати більшість парів і повертати їх назад в банки. Але все ж частина з них втрачалася з пристрою. Інженери провели цілий ряд спеціальних досліджень, і прийшли до незвичайного висновку. Якщо в процесі виробництва свинцевих пластин і активної маси додати трохи чистого кальцію, то випаровуваність різко знижується. І в складі з лабіринтом можна отримати повністю необслуговується сучасну акумуляторну батарею. Вона вийшла на стільки ефективною, що багато виробників взяли технологію на озброєння.

 

А якщо ви хочете купити один із сучасних і надійних джерел живлення, для цього вам просто необхідно відвідати наш інтернет-магазин. Покупку можна легко доставити в Баришівці за 1-2 дня.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар