Акумулятор в Ананьєві (акумулятори в Ананьєві)

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 117 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ананьєві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ананьєві за помірну ціну?

Багато починаючі водії в місті Ананьїв стикаються з різними проблемами. І коли приходить час зміни акумулятора, вони не завжди знають, як правильно вибрати джерело живлення.

У нашому магазині є більше двох десятків світових виробників. У кожного є великі і маленькі акумулятори. Але якому віддати перевагу, та так, щоб потім через рік не довелося міняти знову знають одиниці. Необхідно враховувати відразу кілька факторів, щоб вони обов'язково збігалися з рекомендованими характеристиками заводу-виробника машини і не суперечили здоровому глузду.

Ємність - один з важливих показників. Завдяки йому, у автомобіліста є не один шанс завести свій автомобіль, а кілька. Погодьтеся, коли експлуатація машини відбувається в міських умовах, на короткій відстані можна використовувати електричний стартер безліч разів. І правильно підібрана батарея буде надійно запускати мотор, і швидко відновлювати свою ємність за короткий проміжок роботи генератора.

З приходом холодів будь-яку машину стає складніше завести. Моторне масло густіє, і щоб провернути з необхідною швидкістю колінчастий вал необхідно докласти більше зусиль. А це означає, що струм стартера в акумуляторі має бути трохи більше, ніж це було необхідно в літній період. До того ж, в нашій країні зими, як правило, набагато холодніше ніж в центральній Європі. І додаткова стартерная потужність ніколи не завадить.

Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно підібрати нову покупку у вигляді АКБ, немає нічого поганого, щоб попросити допомоги у фахівця. Просто зателефонуйте за номером телефону і дайте відповідь на поставлені питання про вашу машину в Ананьєві. І консультант швидко підбере найкращий джерело живлення з усього асортименту.

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар